Specialitatile restaurantului

Chateau-Briand
- muschi de vita condimentat la gratar
- 200 gr. (7)
88 lei

Piept de pui la gratar cu sos de marar
- piept de pui, ciuperci, sos de marar servit pe paine cu ou
- 200/100 gr. (1,3,7)
30 lei

Piept de pui cu seminte
- piept de pui la gratar cu semințe de susan, dovleac si floarea soarelui servit cu garnitura de salată de rosii, castraveti, ceapa, ardei, salata verde
- 200/200 gr. (8,11)
31 lei

Rulou de curcan cu mozzarella si sos de cascaval
- piept de curcan, mozarella, masline negre, rosii, sos de cascaval
- 200/150 gr. (7)
37 lei
- Platou de pui asortat (pentru 2 persoane):
- ficatei la gratar, crispy de pui, piept de pui la gratar, pachetele din cartofi, pulpa de pui la gratar, garnitura de ciuperci pane, crochette din mozzarella
- 600/500 gr. (1,3,7,9)
108 lei
- Platou a’ la Lyra (pentru 2 persoane):
- mușchi de porc, mini frigarui Lyra (kaiser, piept de pui), cartofi taranesti, cartofi aurii, legume asortate, sos de usturoi, ceafa, slanina
- 500/300 gr. (1,7,10)
118 lei
- Piept de pui în sos crem:
- piept de pui cu kaizer înnabusit în sos crem cu vinars
- 150/150 gr. (7)
30 lei
- Fasii de carnuri mixte usor picante cu cartofi:
- fâsii din carnuri de pui, porc, vită, înnabusite în legume (ceapa, usturoi, ardei gras, ciuperci), garnitură cartofi aurii cu ceapa si slanina
- 90/90/90/100/250 gr. (1,3,7,9)
48 lei
- Frigarui a’ la Lyra cu sos de cascaval:
- piept de pui învelit în bacon, ardei, ceapa, servit cu sos de cascaval
- 200/100 gr. (7)