Termeni si conditii

Termenii si condițiile de Uilizare pentru site-ul https://www.restaurantlyra.ro/

INTRODUCERE:

Bine ați venit pe site-ul societății SEISIM SERV SRL, denumit în continuare „Site” sau „Site-ul”. Prin prezentul document, punem la dispoziția dumneavoastră Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare ale acestui site, care se aplică tuturor persoanelor care îl accesează.

Site-ul este deținut și administrat de societatea SEISIM SERV SRL, persoană juridică română, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Mureș, sub nr. J26/1044/2006, CUI RO 18803010 și sediul social stabilit în Acâțari, DN 13 km 161+300 stg Vatman, jud. Mureș, telefon : _0751585105__, e/mail: restaurant_lyra@yahoo.com.

Prin vizitarea site-ului nostru și accesarea informațiilor și serviciilor pe care vi le oferim, înțelegeți și sunteți de acord să acceptați Termenii și Condițiile enunțate în cuprinsul prezentului document, precum și termenii si condițiile formulate în Politica de Confidențialitate (http://www.pensiunealyra.ro/termeni-si-conditii), cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Ne rezervăm dreptul de a schimba prezenții Termeni și Condiții de utilizare fără niciun fel de notificare prealabilă. Totuși, în situația în care aceste modificări ar fi de natură să afecteze drepturile dumneavoastră personale și/sau ar avea implicații asupra datelor dumneavoastră personale, acest aspect va fi adus la cunoștința dumneavoastră prin apariția unui mesaj automat la accesarea site-ului prin care veți fi informat cu privire la aceste modificări.

Faptul că veți continua să utilizați acest site după astfel de modificări, notificate dacă natura lor cere acest lucru, reprezintă confirmarea și acordul dumneavoastră față de secțiunea modificată a termenilor și condițiilor.

În situația în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare ale site-ului vă rugăm să părăsiți site-ul. Continuarea navigării pe site va echivala cu luarea la cunoștință și acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare, a politicii de confidențialitate ( http://www.pensiunealyra.ro/termeni-si-conditii) și a politicii de cookies (http://www.pensiunealyra.ro/termeni-si-conditii).

 

Acest document vă prezintă drepturile și responsabilitățile dumneavoastră atunci când utilizați acest site și vă rugăm să le citiți cu atenție.

UTILIZAREA ȘI CONDUITĂ RESPONSABILĂ

Site-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot încheia contracte valabile în conformitate cu legislația aplicabilă. În mod nelimitat site-ul și serviciile oferite de site nu sunt disponibile pentru minori.

Scopul site-ului este acela de a vă oferi dumneavoastră, în calitate de utilizator al site-ului, informații cu privire la serviciile pe care noi le oferim și cu privire la modalitatea de rezervare a acestor servicii.

 

Sosire și cazare:

Check-in-ul se face începând cu ora 14:00 și check-out-ul până la ora 10:00.

Cazarea:

Cazarea turiștilor se face pe baza actelor de identitate si prin completarea Fișei de anunțare a sosirii și plecării. Perioada de cazare se poate prelungi în limita disponibilității. Persoanele care nu prezintă acte de identitate sau nu completează fișa, nu pot fi cazate.

Rezervare:

Pentru rezervare contactați serviciul rezervări prin telefon _0751585105__

Anularea rezervării:

Orice anulare de rezervare se face contactând serviciul rezervări. În situația în care anularea se face cu mai puțin de 24 de ore înainte de ziua rezervării, se pot percepe penalizări.

Tarife:

Tarifele sunt cele afișate la recepția pensiunii sau în meniul restaurantului, acestea putând fi modificate unilateral, fără o notificare expresă.

Modalități de plată:

Este acceptată plata numerar (RON) ,carti de credit,vouchere de vacanta si tichete de masa.

Program de funcționare restaurant și bar:

Micul dejun se servește zilnic între 07:00 și 10:00, sâmbată și duminică între 07:00 și 11:00. În restaurantul aflat la parterul pensiunii vă așteptăm zilnic între orele 07:00 și 22:00.

Prin utilizarea serviciilor pe care vi le punem la dispoziție înțelegeți și acceptați faptul ca sunteți responsabil să păstrați liniștea și curățenia în spațiile comune și să încuiați camerele pentru a evita situațiile neplăcute. Personalul pensiunii nu este responsabil în cazul dispariției bunurilor de valoare lăsate nesupravegheate.

Fumatul:

În cadrul unității de cazare și servire a mesei nu este permis fumatul decât în locurile special amenajate.

Siguranța:

Pensiunea, restaurantul și spațiile publice sunt supravegheate prin sistem video în vederea clienților noștri. Imaginile video sunt păstrate pentru maxim 30 de zile.

Responsabilități:

Clientul este răspunzător față de pensiune și restaurant pentru daunele provocate celorlalți clienți sau personalului, clădirilor, mobilierului și echipamentelor hotelului dacă greșeala/intenția îi poate fi imputată. Răspunderea hotelului nu se extinde asupra autovehiculelor sau încărcăturii acestora.

Comportamentul:

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea sau servirea în restaurant a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjeaza alți clienți.

CONFIDENȚIALITATE:

Confidențialitatea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, motiv pentru care am creat o Politică de Confidențialitate separată pentru a vă explica în detaliu cum colectăm, administrăm, procesăm, asigurăm și stocăm informațiile dumneavoastră personale. Politica noastră de confidențialitate face parte integrantă din aceste Condiții de Utilizare și poate fi citită în integralitatea sa apăsând aici (http://www.pensiunealyra.ro/termeni-si-conditii).

LIMITAREA GARANȚIILOR:

Prin utilizarea website-ului nostru înțelegeți și sunteți de acord că toate Informațiile și Seviciile pe care le oferim „așa cum sunt” și „în limita stocului disponibil”.

Ne declinăm orice responsabilitate față de acuratețea, conținutul sau disponibilitatea informațiilor găsite pe site-uri care au legătură cu site-ul. Nu suntem responsabili pentru proasta funcționare a telefoanelor, rețelelor de electricitate, rețelelor electronice, a internetului, a calculatoarelor, a elementelor de hardware sau de software, pentru căderea, întârzierea sau dificultățile acestora, pentru mesajele poștale, de email, conexiunile ori intrările pierdute, furate, ilizibile, incomplete, deformate, mutilate sau pentru taxele poștale legate de acestea, pentru securitatea fiecăreia si a tuturor celor enumerate.

Mai mult, nu suntem responsabili pentru incorectitudinea și inacuratețea informațiilor intrate, fie că sunt cauzate de utilizatoii de internet fie de oricare dintre echipamentele sau programele asociate cu sau utilizate de site fie de erori umane care pot apărea în procesarea oricări informatii legate de site.

Site-ul poate că conțină incorectitudini tehnice sau greșeli ori omisiuni tipografice. Societatea nu este răspunzătoare pentru nicio eroare de natură tipografică, fotografică, tehnică sau legată de prețuri (incluzând, dar fără limitare la prețuri greșite ale pensiunii) care apar listate pe site-ul nostru. Societatea își rezervă dreptul de a face modificări, corecții și/sau îmbunătățiri ale site-ului și ale serviciilor descrise în astfel de informații, în orice moment, fără niciun fel de notificare.

Ne rezervăm dreptul de a anula sau de a modifica rezervări atunci când se dovedește că un client este angajat în activități frauduloase sau nepotrivite sau în cicumstanțe din care reiese că rezervarea conține sau rezultă dintr-o greșeală sau dintr-o eroare.

DREPTURILE UTILIZATORILOR:

În calitate de utilizator al site-ului aveți:

  • Dreptul de acces, navigare și utilizare a acestui Site;
  • Dreptul de a beneficia de informațiile postate pe Site;
  • De a vă exprima opiniile sub forma de comentarii ori de a cere informații suplimentare prin intermediul datelor de contact menționate în secțiune Contact;

OBLIGAȚIILE VIZITATORILOR/UTILIZATORILOR:

În calitate de utilizator al site-ului vă asumați următoarele obligații:

  • Să utilizați Site-ul doar în scopuri legale;
  • Să nu violați măsurile tehnologice și de protecție ale Site-ului;
  • Să nu inițiați și desfășurați activități precum cele de tip cracking, hacking ori alte activități similare, de natură să afecteze buna funcționare a Site-ului, a serverului, securitatea informațiilor, etc.
  • Să nu postați pe Site mesaje/materiale cu caracter ilegal, disciminator, abuziv, hărțuitor, amenințător, vulgar, obscen, rasist, profanator, ofensator sau defăimător pentru persoane/organizații, vătămător în orice privință, de natură să inducă un comportament ilegal sau în contradicție cu scopurile declarate ale acestui site;
  • Să nu postați mesaje publicitare;
  • Să nu divulgați informații confidențiale

ÎNCETAREA UTILIZĂRII:

Sunteți de acord că, în situația încălcării prezenților Termeni și Condiții de utilizare, a Politicii de Confidențialitate sau a legii, putem să suspendăm sau să limităm accesul dumneavoastră la tot sau la o parte a Site-ului și a Resurselor noastre. Acest lucru se poate efectua nefiind nevoie de o notificare prealabilă.

Orice activitate suspectată a fi ilegală, frauduloasă sau abuzivă poate constitui o bază pentru încheierea relației cu dumneavoastră și poate duce la notificarea autorităților publice competente.

LEGEA GUVERNANTĂ:

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord că legislația aplicabilă este cea din România și UE cu privire la toate chestiunile care țin de utilizarea acestui website și de cumpărarea oricăror produse sau servicii prin intermediul acestui site.

De asemenea, orice acțiune care are în vedere aplicarea prezenților termeni și condiții de utilizare și a politicii de confidențialitate este de competența instanțelor din România, de la sediul societății SEISIM SERV SRL, stabilit în Acâțari, DN 13 km 161+300 stg Vatman, jud. Mureș.

CONTACT:

Pentru orice fel de întrebări sau comentarii în legătură cu aceste Condiții de Utilizare, așa cum sunt formulate mai sus, puteți să ne contactați la:

SEISIM SERV SRL

sediul social stabilit în Acâțari, DN 13 km 161+300 stg Vatman, jud. Mureș Tel:0751585105
Email:restaurant_lyra@yahoo.com
J26/1044/2006, CUI RO 18803010

Trimiteți un SMS la 0749 027 726 spuneti-va parerea despre mâncare, servire, atmosfera sau orice alt lucru pe care îl remarcati la noi. Va rugam sa specificati numarul mesei. Mesajul va rămâne anonim si va ajunge direct la conducerea unitatii. Va multumim!